De mâine, începe unul dintre proiectele esențiale ale județului! Corneliu Ștefan: La 1 noiembrie 2024, se va circula pe 4 benzi între Bâldana – Titu

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a organizat, astăzi, o conferință de presă în fața Centrului Tehnic Renault de la Titu, pe DN 7, pentru a anunța startul unuia dintre proiectele esențiale de infrastructură ale județului: extinderea la 4 benzi a DN 7 Bâldana – Titu:

De mâine, începe să se deruleze contractul de proiectare și execuție de lărgire la 4 benzi a DN 7 Bâldana – Titu. Acest lucru înseamnă că, la data de 1 noiembrie 2024, între Bâldana și Titu se va circula pe 4 benzi.
Așadar, de mâine, asocierea de firme care a câștigat licitația publică are la dispoziție 𝟔 𝐥𝐮𝐧𝐢 𝐩𝐞𝐫𝐢𝐨𝐚𝐝𝐚 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐚𝐫𝐞. Data de finalizare a proiectării, conform contractului, este 1 martie 2023. De la 1 martie 2023 până la 1 noiembrie 2024, executantul trebuie să finalizeze turnarea de asfalt pe 4 benzi între Bâldana și Titu pe o lungime de 21,4 km.
𝐕𝐚𝐥𝐨𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐭𝐨𝐭𝐚𝐥𝐚̆ 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐬̦𝐢 𝐞𝐱𝐞𝐜𝐮𝐭̦𝐢𝐚 𝐥𝐮𝐜𝐫𝐚̆𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐝𝐞 𝐚𝐩𝐫𝐨𝐱𝐢𝐦𝐚𝐭𝐢𝐯 𝟐𝟗𝟎.𝟎𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐢. La evenimentul de astăzi au participat prefectul Claudia Gilia, parlamentari județeni, primari ai localităților din zonă, reprezentanții firmei care va executa lucrările.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.