Moment de referință: au început lucrările pentru modernizarea DN 7 Bâldana – Titu la 4 benzi

Au trecut 16 ani (!!!) de la momentul în care prim-ministrul de atunci, Călin Popescu Tăriceanu, își lua angajamentul, în contextul investiției Renault de la Titu, că DN 7 Bâldana – Titu va fi reabilitat și extins la 4 benzi. După atâția ani și promisiuni, astăzi, a fost dat startul efectiv al lucrărilor, în prezența ministrului Sorin Grindeanu, a președintelui CJ Dâmbovița – Corneliu Ștefan și a directorului CNAIR – Cristian Pistol.

Proiectul, cu o valoare a lucrărilor de 258.000.000 de lei, constă în:
  • modernizarea a 21,4 km de drum;
  • construirea a 4 poduri noi și reabilitarea altor 3;
  • amenajarea unei parcări de scurtă durată (pe ambele părți).

Lucrările se vor derula pe teritoriul localităților: Tărtășești, Brezoaele, Slobozia Moară, Lungulețu și Titu. Durata de execuție a lucrărilor este de 20 luni, calculată de la data începerii efective a lucrărilor.

Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița:

Din 2007 până astăzi, au fost la conducerea Ministerului Transporturilor 21 de miniștri. Sorin Grindeanu este cel care și-a asumat, acum un an și jumătate, proiectele importante pentru județului Dâmbovița. Uitați că astăzi, efectiv, încep lucrările pe DN 7 Bâldana – Titu, modernizare la 4 benzi.

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor și Infrastructurii:

Este un moment important, se fac primii pași. În urmă cu câteva zile a fost desemnat și câștigătorul pe tronsonul Târgoviște – Sinaia, a fost eliberată autorizația de construire pe Bâldana – Titu. În acest moment se lucrează și la Bâldana – Târgoviște la proiectare (…), urmează să se intre și acolo în faza de execuție. Important este că avem desemnați câștigători, s-a intrat în faza de execuție, și în sfârșit, după multe încercări, se vede așa o luminiță și lucrurile par cât se poate de clare în acest moment.

Sper că cei care au câștigat licitația vor face treabă bună, își vor îndeplini contractul, vor avea legături strânse cu autoritățile locale, pentru ca lucrările se desfășoare conform contractului.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.