A fost desemnat un nou câștigător pentru execuția DN7 Bâldana – Titu (4 benzi) / detalii

Comunicat de presă

Luni, 20.12.2021, ca urmare a finalizării procesului de reevaluare a ofertelor, în conformitate cu Decizia CNSC nr. 2094/C1/1812, 1821, 2256/21.09.2021, CNAIR a comunicat rezultatul procedurii de atribuire a contractului „Proiectare și Execuție Lărgire la 4 benzi a DN 7 Bâldana-Titu km 30+950 – 52+350”.

Ofertantul declarat câstigător este ASOCIEREA COSEDIL SPA – CHIRULLI ANDREA IMPRESA INDIVIDUALE – S.C. TOTAL ROAD S.R.L. – S.C. BIT INVEST S.R.L., cu preţul de 242.358.973,61 Lei fără TVA.

Durata contractului este de 26 de luni (6 luni perioada de proiectare și 20 de luni perioada de execuție a lucrărilor). Perioada de garanție a lucrărilor este de 10 ani.

Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații și după soluționarea contestaților/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere


Corneliu Ștefan, președinte CJD:
Vești bune pentru județul Dâmbovița! Cu ajutorul noului ministru al Transporturilor, Sorin Grindeanu, proiectul de execuție și lărgire la 4 benzi a DN 7 Bâldana-Titu a fost deblocat. Astăzi, a fost desemnată firma care va realiza lucrarea, dar și proiectarea acestui drum extrem de important pentru județul nostru. Durata contractului este de 26 de luni, 6 luni fiind alocate pentru proiectare și 20 de luni pentru execuția lucrărilor. Zilele următoare, vom avea vești la fel de bune din partea ministerului condus de Sorin Grindeanu.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.