Fostul consilier prezidențial, Adrian Rădulescu – cugetări despre Elena Udrea :)

adrian radulescu elena udrea

foto: facebook

Fostul consilier prezidențial, actualmente trimisul Elenei Udrea să conducă filiala județeană PMP Dâmbovița, Adrian Rădulescu, a trecut prin filtrul unei analize politice exigente calitățile și defectele din dreptul doamnei ce vrea să devină președintele României. Ori, dacă la calități probabil că sunt de necuprins într-o singură postare, Rădulescu a identificat marea vulnerabilitate: Elena Udrea e femeie! La pachet cu alte concluzii pe marginea apropiatelor alegeri, ideile președintelui PMP Dâmbovița despre șefa sa arată astfel:

În ceea ce o privește pe Elena Udrea, avem și plusuri, avem și minusuri. Minusul cel mai mare este că e femeie. Dacă ar fi fost un bărbat să aibă calitățile pe care le are doamna Elena Udrea, vă garantez că acuma, în clasament, am fi discutat despre Elena Udrea, Ponta și Iohannis. Din păcate, clasamentul este invers: discutăm despre Ponta, discutăm despre Iohannis și discutăm despre Elena Udrea.

Dacă facem o analiză a celor 3, la această dată, înainte de a intra în pre-campanie electorală, vă pot spune că Elena Udrea este în creștere, Ponta stă pe loc și Iohannis a scăzut 6 procente.

Noi ne batem și încercăm să intrăm în turul 2 și, dacă intrăm în turul 2, cu siguranță vom avea un lucru mare e spus. Probabil că România va avea șansa să aibă prima femeie președinte. Până atunci, vom vedea.

Din punctul meu de vedere, să convingi cel mai greu sunt persoanele de vârsta a treia. Și, când întâlnesc câte o bătrânică care-mi spune: „Mamaie, și eu o votez pe Elena Udrea!”, crește inima-n mine.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.