Fostul președinte PMP Dâmbovița, Adrian Rădulescu, citat și audiat la DNA în calitate de martor!

adrian radulescu - traian basescu

Zice AGERPRES, potrivit unor surse judiciare, că Rădulescu, fost consilier al lui Traian Băsescu și fost președinte PMP Dâmbovița, a fost audiat în calitate de martor, fără a fi indicată și cauza în care a fost citat. La ieșirea din sediul DNA, el a negat că ar fi vorba despre dosarul privind terenurile din comuna Nana și a refuzat să dea detalii despre cauza în care a fost chemat, menționând că a venit să-și viziteze un prieten.

E de notorietate faptul că fostul consilier prezidențial i-a sugerat Ioanei Băsescu să cumpere terenurile de la Nana, care au fost puse sub sechestru. Sechestrul a fost instituit de procurorii de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în 16 februarie, atât pe terenul Ioanei Băsescu, cât şi pe cele ale unor inculpaţi din acest dosar.

„Nu este nimic, nu are nicio legătură. (…) Am fost să-mi vizitez un prieten. (…) Totul este legal, nu este nicio problemă acolo”, a afirmat Adrian Rădulescu.

Întrebat de ce s-a pus sechestru pe cele 735 ha din comuna Nana, el a răspuns: „Nu-i treaba mea! Că nu-s procuror”.

Onoare muncii!

Erată: Adrian Rădulescu nu mai este președinte PMP Dâmbovița, funcția revenindu-i, după congresul partidului din luna februarie, avocatului Adrian Chițescu. Organizația Județeană nu a făcut o comunicare în acest sens.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.