Fostul președinte CJD, Alexandru Oprea, pleacă din PMP în partidul lui Dragnea / mesaj

Deși era o mutare așteptată de câteva zile, anunțul a venit astăzi, pe facebook. În mesaj, fostul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, anunță că părăsește PMP și preia conducerea Organizației județene a Alianței Pentru Patrie, partidul lui Liviu Dragnea și Codrin Ștefănescu. Oprea plecase anul trecut din PSD, din cauza faptului că nu prinsese un loc pe lista de candidați la alegerile parlamentare (deși i se promisese). A intrat în PMP și a candidat din partea formațiunii, dar a avut rezultate modeste în județ.

Mesajul său:

In spiritul transparenței și onestității promovate de-a lungul întregii mele activități politice, fac astăzi cunoscut faptul că am devenit membru al partidului Alianța Pentru Patrie, preluând conducerea interimară a organizației județene Dâmbovița.
.
Le mulțumesc totodată pentru colaborare celor alături de care am activat pentru o scurtă perioadă în cadrul PMP și le urez succes in activitatea viitoare!
.
Am fost și voi rămâne un om de stânga, care crede cu tărie în valorile istorice tradiționale, culturale și religioase ale poporului nostru, în bunăstarea și prosperitatea de care trebuie să se bucure fiecare român, în economia de piață liberă și potențialul antreprenorial românesc, într-un viitor mai bun și mai demn pentru copiii noștri.
.
Alianța Pentru Patrie promovează tocmai aceste valori care mă definesc ca om politic și mă alătur echipei cu dorința de a face tot ce ține de mine pentru a le apăra și consolida.
.
Invit să vină alături de noi pe toți cei care cred în aceste valori și vor să facă o politică a interesului național, o politică onestă pentru redobândirea demnității și bunăstării fiecărui român. Impreună vom reuși!
Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.