Gabriel Grozavu, despre susținerea lui Gabriel Boriga la Primăria municipiului Târgoviște de către PNL: EXCLUS!

gabriel grozavu

Chit că Guvernul nu a pronunțat (și nici nu pare grabnic să pronunțe) o dată pentru alegerile parțiale anticipate, politica locală se joacă în scenarii. Primăria municipiului Târgoviște, rămasă fără primar ales din iunie 2014, provoacă cele mai colorate discuții. Cum singurul care și-a anunțat dorința de a intra din nou în alegeri, ca independent, este fostul primar, Gabriel Boriga, partidele mari se caută în explicații și-n candidați.

Recent, surse liberale preluate de gazetadambovitei.ro au avansat ideea susținerii lui Gabriel Boriga pentru candidatura la municipiu de către reprezentanți ai vechiului PNL. Argumentele: mai mulți candidați „de dreapta” ar avantaja PSD.

Scenariul primește un răspuns în seara asta, de la Gabriel Grozavu, și el un liberal vechi. Întrebat, în cadrul emisiunii „Riposta” de la Columna TV, dacă PNL îl va susține pe Boriga, omul s-a exprimat:

Partidul Național Liberal va avea candidatul propriu la Primăria Târgoviște. Cum poți să susții candidatura unui independent?! Este exclus acest lucru.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.