Adrian Țuțuianu: Sfat prietenesc pentru Gabi Boriga >> În loc să-și facă un bine, își face un rău!

boriga-tutuianu

Discuțiile pe subiectul conducerii Primăriei Târgoviște, după condamnarea lui Gabriel Boriga și preluarea de către viceprimarul Ciprian Prisăcaru a atribuțiilor de primar, continuă și deschid fronturi noi de intervenții. Am publicat mai devreme materialul cu notificările primite ieri de târgoviștenii din micro 6 sub semnătura „primarului Gabriel Boriga”. Faptul se adaugă unui pachet de acțiuni în dreptul cărora, deși nu mai conduce în acte Primăria Târgoviște, Boriga o conduce în continuare de facto, asumându-și pe mai departe rolul de No. 1 în decizii și inițiative.

Pe subiect, s-a exprimat astăzi și președintele CJ și PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, sfătuindu-l pe cel cu care a colaborat destul de strâns în ultima perioadă să nu-și creeze mai multe probleme prin astfel de gesturi:

Ceea ce face Gabi Boriga – și i-o spun prietenește, este un sfat pe care i-l dau astăzi – este asumarea unei calități pe care n-o are. Și asta este infracțiune. Deci, când mergi prin oraș și semnezi hârtii, notificări cu „primar Gabriel Boriga”, când tu știi bine că nu mai ești primar, este o uzurpare de calități oficiale. Al doilea lucru, pe care îl spun tot acum și tot cu prietenie: când conduci o ședință operativă sau o întâlnire cu diverse persoane, cu firme, cu oameni care au treabă cu Primăria, înseamnă tot atribuirea unei calități pe care n-o ai. Și vreau să vă spun că, pe chestiunea asta, pot fi și sesizări ale unor persoane, dar poate fi și o sesizare din oficiu. Și cred că el, în loc să-și facă un bine, își face un rău. E opinia mea.

Am auzit acum că există intenția de a merge la Clubul Sportiv Municipal, club care să primească în comodat biroul de primar. Este o aberație. Prin lucruri de genul ăsta, Gabi Boriga nu face decât să-și construiască un dosar penal pentru uzurpare de calități oficiale. E treaba lui, e un sfat pe care i-l dau, prietenesc. Trebuie să înțeleagă că a încetat un mandat prin Ordinul Prefectului. Dacă are o hotărâre judecătorească, se întoarce; dacă nu, vine la competiție când va fi competiția. Dar eu n-aș sta, în locul lui, agățat în fel și chip, prin subterfugii de genul ăsta, de Primărie. Cred că este prudent pentru el să-și vadă de treabă și să se ducă acasă. (…) Încă o dată vă spun, am colaborat cu Gabi Boriga, m-am înțeles cu el pe anumite subiecte. Îi dau un sfat prietenesc: să încerce să-și vadă de treabă și să lase Primăria în pace, ca să nu-și creeze probleme suplimentare.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.