Investiție vitală pentru Spitalul Județean din Târgoviște: A început realizarea liftului exterior de la Secția Oncologie!

claudiu dumitrescu - spital

Managerul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște (SJUT), Claudiu Dumitrescu, a anunțat ieri că una dintre cele mai așteptate investiții la nivelul unității va fi concretizată până la sfârșitul acestui an. Este vorba de liftul exterior pentru Secția Oncologie, absolut necesar pentru a înlesni transportul pacienților, foarte mulți dintre ei cu probleme grave de mobilitate. Potrivit directorului, tocmai pentru că situația impune grabnic această investiție, deși termenul de execuție este de 12 luni, s-a convenit cu construtorul să urgenteze lucrarea, iar obiectivul să fie util până la finalul acestui an.

Claudiu Dumitrescu: A început realizarea liftului pentru Oncologie, care era un deficit al Spitalului Județean de Urgență. Gândiți-vă la pacienții oncologici, care, în mare parte, sunt imobilizați sau au diverse grade de handicap și care trebuiau duși de la parter la etajele 1 sau 2; gândiți-vă în ce condiții ajungeau. Ca atare, deși investiția are ca termen de execuție 1 an, am convenit cu constructorul și, foarte probabil, se va realiza până la sfârșitul anului.

Valoarea obiectivului este de 400.000 lei, bani din veniturile proprii ale Spitalului Județean.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.