Iulian Vladu continuă atacul la Adrian Țuțuianu (declarație politică)

watermarked-tutuianu- vladu

Declarație politică

Preşedintele Consiliului Judeţean şi al PSD Dâmboviţa, Ţuţuianu Adrian, s-a dat din nou în stambă, lansând o serie de atacuri isterice la adresa PNL şi a liderilor acestuia. În lipsă de preocupări şi de subiecte de presă, întâiul stătător al judeţului vrea să convingă pe toată lumea că albul e negu şi negrul e alb, făcând vorbire habarnist despre proiectele judeţului, la finalul celui mai trist şi mai neperformant mandat în fruntea CJD.

Este sfidător la adresa inteligenţei dâmboviţenilor să pretinzi că ai adus ajutor de stat pentru ARCTIC sau că ai demarat proiectul drumului pe 4 benzi Bâldana -Titu, în condiţiile în care ştie toată lumea că schema de ajutor de stat pentru fabrica de frigidere a fost aprobată de guvernul anterior, iar drumul Bâldana – Titu ar fi fost astăzi funcţional, la fel ca şi DN 71 Târgovişte – Sinaia, dacă Ţuţuianu nu ar fi fost conducător fără merite al acestui judeţ condamnat. M-aş fi aşteptat să ne explice de ce au fost tăiate de pe lista investiţiilor centurile oraşelor, de ce în următorii ani a prevăzut, spre reabilitare, un singur drum, fără valoare economică sau turistică, de ce a băgat bani în asocieri cu comunele PSD, în timp ce drumurile judeţene sunt capcane mortale, de ce 7000 de dâmboviţeni şi-au pierdut serviciile în timpul mandatului său, şi mai puţin  să ne îndruge neadevăruri ca şi cum le-ar crede cu toată fiinţa.

Citiți și Adrian Țuțuianu îi răspunde Alinei Gorghiu: Lipsă crasă de informații sau de bun simț!

Mai afirmă Ţuţuianu Adrian că din 2004 şi până în 2012 au fost guvernări PNL şi PDL, uitând că Dâmboviţa a avut conducere de dreapta un singur mandat, 2008 – 2012, singurul în care cetăţenii au văzut investiţii de sute de milioane de euro. Dle Ţuţuianu, în caz că aţi uitat, judeţul Dâmboviţa plăteşte astăzi, cu vârf şi îndesat, tributul unei conduceri roşii de 20 de ani! Rezultatele se văd: nu avem infrastructură, nu avem turism, nu avem servicii, nu avem locuri de muncă!

Lui Ţuţuianu Adrian ar trebui să-i crape obrazul de ruşine. În schimb, îl vedem vocal şi critic, acuzator ca şi cum până mai ieri a stat în opoziţie, şi nicidecum nu ar fi condus destinele judeţului ca pe propria sa moşie, fără rezultate.

Judeţul Dâmboviţa are nevoie de dezvoltare, are nevoie de un program cu direcţii clare, pentru a nu mai fi la cheremul unor aşa-zişi lideri politici care vor să-l ţină în sărăcie şi teroare. PNL a înţeles că oamenii au nevoie de proiecte, au nevoie de soluţii, şi nu de gargara politică a dlui Ţuţuianu şi a prietenilor săi. De aceea, într-adevăr, lucrăm la strategia care va transforma ireversibil acest judeţ şi care le va acorda indivizilor ca Ţuţuianu concediu pe termen nelimitat.

Iulian Vladu, co-preşedinte PNL Dâmboviţa

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. AURELIA MARIN says:

    Treci la carciuma ospatar agramat!

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.