Pietrari: A fost inaugurat un buldoexcavator!

pietrari 1

S-a întâmplat ieri, la Pietrari, tăierea panglicii inaugurale a unui proiect european accesat în cadrul Grupului de Acțiune Locală (GAL) Valea Ialomiței. În fapt, a fost inaugurat un buldoexcavator, utilaj achiziționat de Primăria Pietrari pentru rezolvarea problemelor generate de inundații sau deszăpeziri. La momentul „festiv” au fost prezenți Cornel Coman – primarul comunei, Gheorghe Ana – directorul executiv al GAL Valea Ialomiței și Mihail Volintiru – președinte interimar al PNL Dâmbovița.

Cornel Coman: Acest buldoexcavator era extraordinar de necesar pentru comunitatea locală. Dacă vă aduceți aminte, știți că în comuna Pietrari au fost tot timpul probleme cu deszăpezirile și cu inundațiile. Era un lucru vital. Am reușit să facem această finanțare cu fonduri europene. Este vorba de Măsura 322 care a funcționat în cadrul GAL Valea Ialomiței, cu sediul la Șotânga. (…) Costul efectiv a fost de 380.000 lei. E vorba de buldo, lamă de deszăpezire, cupă trapezoidală și pompă de mâl.

Gheorghe Ana: Este o premieră pentru GAL Valea Ialomiței. Este primul proiect „pe public” finalizat. (…) Îl felicit, cu această ocazie, pe domnul primar pentru că a spart gheața și a finalizat primul proiect. Urmează aici proiecte „pe privat”. Este vorba de o agro-pensiune, un centru de înfrumusețare; de asemenea, mai este un proiect pe Măsura 312, activități non-agricole, un atelier de tâmplărie, care este în faza de proceduri de achiziții.

Onoare muncii!

pietrari 2

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.