Unde sunt „comuniștii” de altădată >> Volintiru, prezent la evenimentul de lansare a lui Victor Ponta

mihail volintiru - pnl

Pus pe liber de la șefia interimară a PNL Dâmbovița, după ce-și făcuse o groază de „prieteni” în propriul partid, Mihail Volintiru caută cu încăpățânare să nu rămână pe dinafara jocului politic. Am arătat, deja, că a încercat/încearcă preluarea PLR Dâmbovița, partidul amicului Chițoiu. În același timp, caută la ușile PSD, doar-doar una se va deschide.

Potrivit stiripesurse.ro, Volintiru a fost prezent sâmbătă, pe Arena Națională, la evenimentul de lansare a lui Victor Ponta în cursa prezidențială. Omul a ascultat discursul premierului de sub loja VIP a stadionului. Pesemne că n-a fost deranjat de cuvintele frumoase închinate lui Victor Ponta și nici nu s-a sufocat între cei 70.000 de „comuniști” dimprejur, așa cum obișnuia să-i catalogheze pe social-democrați în momentele de glorie de la Dâmbovița.

Până acum, nu se știe public încotro va apuca Volintiru sau dacă a apucat, deja, într-o parte. De unde, se poate să fi fost prezent pe Arena Națională ca oaspete, pe linia PLR-ului lui Tăriceanu, sau, și mai frumos, se confirmă ce spunea președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, pe la sfârșitul lui iulie: că Volintiru scrijelește cu unghiuțele pe la ușile sediului central al PSD, căutând ca una să i se deschidă și să-i asigure un viitor politic luminos pe mai departe.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. enache lucian says:

    De unde se vede ca nu e neaparat nevoie sa fii salariat ca sa fii „sluga”cuiva (Tutuianu). E suficient sa ai o firma care are nevoie de comenzi ca sa devii sluga cuiva care jongleaza cu banii unui partid.Unde e frumosul slogan capitalist „clientul nostru stapanul nostru” in care nu era vorba decat de banii clientilor si nu de bani publici, unde era vorba de concurenta si de lucru „bine facut” si nu de relatii intretinute cu spaga?

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.