Președintele PMP Dâmbovița, Adrian Rădulescu, candidează la șefia națională a partidului prezidențial!

adrian radulescu (2)

Se va întâmpla peste două zile, sâmbătă adică, la Palatul Parlamentului din București, primul congres al Partidului Mișcarea Populară. Momentul e important pentru că va fi aleasă conducerea partidului (președinte, secretar general, vicepreședinți, seretari generali adjuncți, secretari executivi). Alegerile vor fi uninominale, iar depunerea candidaturilor este deschisă până diseară.

Și cum PMP este vestit în patrie drept partidul prezidențial, potriveala a făcut ca primul (și singurul, până acum) candidat înscris pentru șefia formațiunii să fie tot un „prezidențial”, fostul consilier al lui Traian Băsescu pe probleme de Nana și actualul președinte al PMP Dâmbovița, Adrian Rădulescu (potrivit stiripesurse.ro). După ce a „performat” în județ, obținând un scor de 5,1% la europarlamentare, Rădulescu încearcă o treaptă mai ridicată.

Rămâne de văzut cât sprijin va avea din partea Elenei Udrea și cum se vor aglomera alte candidaturi până diseară. Sunt așteptați la înscriere Cristian Diaconescu, Daniel Funeriu și Adrian Papahagi.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

2 Comentarii

  1. marius marinescu says:

    piticul ăsta de l bate cimentul la fund vrea sa fie mare şef? nici dacă se urcă pe scaun nu este mare. cine dracu l asculta că la Dâmboviţa l-au ignorat total la europarlamentare. va dati seama in toată ţara? o sa fie mai ignorat decât acum….

  2. ce idiot…cum plm sa candideze ma asta? a facut din pmp un dezastru in dambovita

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.