Iulian Vladu (PMP): Pachet de măsuri pentru revitalizarea micilor antreprenori, grav afectați de pandemie

Material realizat la comanda Partidului Mișcarea Populară Dâmbovița, CMF: 11200012

Comunicat de presă

Candidatul PMP  Iulian Vladu propune un pachet de măsuri pentru revitalizarea micilor antreprenori, grav afectați de pandemie

Iulian Vladu, candidat PMP Dâmbovița pentru un mandat de deputat, propune o serie de măsuri care să sprijine antreprenorii români.

Pandemia lovește puternic în micii întreprinzători și în firmele cu capital românesc. În cele mai grele momente, oamenii sunt abandonați de guvernanții incapabili să găsească soluții de revitalizare a firmelor din sectoarele producției locale, comerțului și serviciilor.

„Acești oameni își riscă sănătatea și chiar viața pentru a-și menține afacerile pe linia de plutire. Eforturile lor sunt foarte mari, iar Guvernul este total absent. În calitate de parlamentar, voi propune scăderea impozitelor pe clădiri,  sprijin pentru plata chiriilor, precum și reducerea taxelor și impozitelor pentru forța de muncă, pe toată perioada stării de alertă. Totodată, am gândit un pachet de măsuri de creditare, care să permită relansarea acestor firme în cel mai scurt timp.  Îngropând sectorul micilor producători, al comercianților și al celor din servicii, ne vom trezi într-o dramă socială fără precedent, cu pierderea a sute de mii de locuri de muncă”, a subliniat  Iulian Vladu.

Departamentul de Comunicare al PMP Dâmbovița

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.