Președintele PSD Dâmbovița: UNPR promite primarilor noștri zeci de mii de euro pentru candidatură!

adrian tutuianu 7

Președintele PSD și CJ Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, descrie fenomenul prin care anumite partide încearcă să-și crească șansele electorale pentru alegerile din iunie. Fie că vorbim de atragerea primarilor pentru a candida din partea lor, fie de cumpărarea bunăvoinței alegătorilor, scopul e identic.

Spune Țuțuianu:

Mai mulți primari din Partidul Social Democrat au fost contactați de liderii Organizației Județene a UNPR și li s-au promis 15 mii, 20 de mii de euro, o mașină Toyota unuia, dacă vor candida din partea acestui partid politic. Și al doilea lucru care li s-a promis e că le vor suporta toate cheltuielile de campanie electorală. Ambele acțiuni sunt nelegale și lucrul ăsta trebuie să fie avut în vedere de toate instituțiile statului, pentru că se pare că unii nu au înțeles nimic din ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani cu campaniile electorale.

Al doilea exemplu pe care îl avem e cel de la Pietroșița, unde PNL, de data asta, a distribuit alimente către mai multe persoane din localitate. Noi am pus mâna pe un asemenea pachet, l-am prezentat la conferința de presă și cerem, de asemenea, instituțiilor statului să se autosesizeze și să ia măsuri pentru a preveni fapte care sunt, la momentul acesta, interzise de lege. Sigur o să facem și noi sesizări, dar eu cred că lucrurile sunt prea importante ca să existe o stare de pasivitate.

 Declarația președintelui PSD Dâmbovița a fost făcută pentru Radio Minisat.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.