Primarul Cristian Stan: Când auziți un liberal vorbind despre Târgoviște…

A fost, ieri, comunicatul semnat de liberalul Dan Tică (foarte probabil, candidatul PNL pentru Primăria Târgoviște), pe subiectul stadionului și echipei de fotbal Chindia.

Primarul Cristian Stan a postat, astăzi, un comentariu în care acuză lipsa de sprijin din partea PNL pentru municipiul Târgoviște în perioada de putere alături de USR, precum și „sărăcia” de subiecte electorale, altele în afara de Stadion:

Când auziți un liberal vorbind despre Târgoviște, despre câte sunt rele aici și câte puteau fi bune, puteți să-l blocați brusc: Ce-a făcut partidul dumitale pentru acest oraș? Ce bani a adus partidul dumitale pentru acest oraș cât a fost la putere cu USR? Câți bani a primit acest oraș pentru Stadion? Dar pentru alte proiecte?

Veți auzi o tăcere rușinoasă. Pentru că atât au putut produce aceste personaje, care și-au construit o iluzie de campanie pe o ipocrizie. Terminăm rapid Stadionul și se dărâmă și subiectul lor electoral, pentru că altceva n-au găsit. Încearcă să reducă tooooot ce s-a întâmplat în Târgoviște, în acești ani, la o singură chestiune. Mare bogăție de idei 🙂

În fine, nu vreau nici să le acord prea multă importanță, pentru că avem multe de făcut, dar nici să le permit unora care n-au adus nici 0,1% beneficiu acestui oraș să creadă că oamenii sunt plastilina lor electorală. Vor vedea asta în 2024!

Gata, înapoi la lucruri serioase!

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.