Pucioasa: Consultare și dezbatere primar – viceprimar – consilieri – locuitori din cartiere!

pucioasa (4)

Primăria Pucioasa continuă acțiunile în care locuitorii devin parte reală a dezbaterii publice și a soluțiilor pentru oraș. Așa cum au promis în campanie, în sensul deschiderii instituției către cetățean, primarul Constantin Ana și viceprimarul Dan Sprinceană au participat astăzi, la Centrul Cultural „I. Al. Brătescu-Voinești”, la o discuție cu mai mulți pucioseni din diferite cartiere ale orașului.

Rostul evenimentului, întărit de primar, a fost acela de a transmite încă o dată că modelul administrativ s-a schimbat fundamental față de ultimii 8 ani și că autoritățile (re)învață să-i asculte pe oameni.

Ceea ce s-a și întâmplat, rezultând un dialog mai viu decât s-ar fi așteptat înșiși organizatorii. Constantin Ana le-a vorbit oamenilor despre situația Primăriei Pucioasa, așa cum rezultă ea după 2 săptămâni de mandat, iar oamenii i-au semnalat edilului problemele pe care le văd ei prioritare pentru rezolvare. Înscrierile multe și repetate la cuvânt au produs o dezbatere în adevăratul sens al cuvântului, discutându-se, punctual, de la aducerea unor investitori de supermarketuri până la soluții de trafic în anumite zone ale orașului, de la aducerea apei din izvoarele montane până la refacerea site-ului primăriei, de la reabilitarea termică a blocurilor până la curățenia din cartiere, de la rezolvarea problemei câinilor fără stăpân până la reînființarea stației de Ambulanță la Spitalul Orășenesc, de la accesarea banilor europeni pe Axa 7 din POR, dedicată turismului balnear, până la reamenajarea din temelii a Parcului Central.

Au fost 2 ore de întrebări și răspunsuri, probleme notate și prioritizate. Constantin Ana și Dan Spriceană le-au promis celor prezenți că vor iniția astfel de dialoguri civice în toate cartiere orașului.

Onoare muncii!

pucioasa (1) pucioasa (2)pucioasa (3)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.