PUCIOASA: Schimbare în cazul demolării Părculețului Sarmis! Primarul Constantin Ana: Sunt convins că ne vom înțelege și vom reintra în posesia terenului!

investire constantin ana (2)

Primarul orașului Pucioasa, Constantin Ana, a anunțat astăzi că, în privința demolării Părculețului Sarmis, lucrurile se pot schimba, în sensul ajungerii la un acord cu proprietarii:

Astăzi dimineață am avut o întâlnire cu unul din cei 2 proprietari. Oamenii au înțeles că trebuie să facă un pas în spate. O să facem o negociere corectă și o să facem o nouă evaluare, am înșeles că au și dânșii un evaluator cu care au făcut o expertiză pentru a stabili prețul acestui teren. Vom negocia cu dânșii și, dacă ne vom înțelege – eu sunt convins că ne vom înțelege, după atitudinea pe care au avut-o astăzi – vom reintra în posesia acestui teren de la Sarmis, destul de important pentru cetățeni și pentru noi, ca oraș.

Zilele trecute, în zona respectivă, Primăria a amplasat panouri prin care anunța decizia privind demolarea părculețului. A fost o mișcare care a generat presiune publică și care îi așază din nou la masa dialogului pe proprietari și pe reprezentanții unității administrativ-teritoriale. Vor urma alte evaluări și, în urma stabilirii unui preț corect, acceptat de ambele părți, Constantin Ana speră ca terenul să revină administrației locale.

15940457_1611507975824236_7292860937324744586_n

Prin Sentința civilă nr. 1091/18 Septembrie 2015 Primăria Orașului Pucioasa a fost obligată să demoleze Părculețul Sarmis respectiv:
-să înlăture pubelele de gunoi și împrejmuirea metalică;
-să ridice băncile, stâlpii ornamentali, fântâna arteziană;
-să desființeze parcarea auto.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.