Radu Popa, atacuri și ironii la Klaus Iohannis, „candidatul cu nume de cozonac” >> E foarte greu să treacă de dosarul de la ANI!

radu popa 5

Odată recunoscut de cvasitotalitatea mediului politic drept candidatul pe care Alianța PNL – PDL va miza în alegerile prezidențiale (chit că mai e de bifat o etapă, vorba vine de competiție cu Cătălin Predoiu), Klaus Iohannis a intrat în mijlocul vorbelor abrazive. De unde-a fost menajat până acum, nefiind un personaj care să provoace importanță la scară națională, candidatura sa iminentă atrage critici dintre cele mai dure.

Deputatul PSD Dâmbovița, ales pe Colegiul Târgoviște, Radu Popa, a dat astăzi în Iohannis din toate părțile, insistând pe sensibilitatea dosarului pe care-l are la Agenția Națională de Integritate (ANI):

Klaus Iohannis, candidatul cu nume de cozonac al dreptei, nu poate să rezolve nimic altceva decât, în cel mai bun caz, dosarul de la ANI. (…) Dacă va reuși să treacă de dosarul pe care-l are la ANI, Klaus Iohannis trebuie să ne spună, în românește, dacă reușește, ce vrea să facă cu România. Din păcate, nu l-am ascultat decât rareori spunând mai mult de două propoziții și mi-e teamă că vom asista la o campanie tăcută, dusă de alții, împins din spate de colegii săi. Repet, asta dacă va reuși să treacă de dosarul de la ANI; după părerea mea, e foarte greu.

Klaus Iohannis și colegii săi din noul PNL vor să ne întoarcem la epoca închiderii de spitale, a tăierilor de salarii, a înghețării pensiilor, a blocării fondurilor europene, pe vremea când robinetul banilor guvernamentali era deschis doar pentru clienții politici gen Florin Popescu. Asta vor să se-ntâmple, aici vor să ne întoarcem. Dacă e cineva nostalgic după epoca de aur a lui Traian Băsescu, eu, unul, nu sunt. Și cred că, din milioanele de pensionari care, de-a lungul ultimilor 10 ani, au trebuit să aleagă între plata întreținerii și plata medicamentelor, nu cred că e niciunul nostalgic după perioada aia.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.