Radu Popa, despre situația din PSD: Cred că Valentin Calcan va fi președinte interimar la Dâmbovița!

r. popa

Deputat PSD Dâmbovița, Radu Popa e una din vocile stridente ale grupării de reformatori „Mircea Geoană & Marian Vanghelie”. Ce vor ei să reformeze: după propriile declarații, pe însuși partidul care i-a exclus, manipulat fiind să facă asta de Victor Ponta și Liviu Dragnea. Cum vor ei să-l reformeze: eliminându-l, mai întâi de la putere. Drept pentru care se caută zilele astea cât mai mulți doritori care să voteze o moțiune de cenzură pe la jumătatea lui martie.

Deocamdată, Radu Popa e singurul parlamentar din județ care ia urma lui Geoană și Vanghelie. Întrebat, în cadrul emisiunii Riposta de la Columna TV, dacă va rămâne singurul, omul ne asigură că numărul se va dubla:

Nu cred. De fapt, nu că nu cred, știu sigur că nu, dar nu vreau să spun cine e al doilea.

A dat, totuși, un nume, pronunțându-l ca viitor „președinte interimar la Dâmbovița”, fără să spună spună și partidul (actualul PSD sau tentativa lui Vanghelie):

Din informațiile pe care le am eu, cred că senatorul Vali Calcan va fi președinte interimar la Dâmbovița. Eu o să fiu în echipa lui Mircea Geoană și a lui Marian Vanghelie, care vom reforma partidul și ne vom întoarce ca să trimitem acasă gașca asta de băieți care și-au mutat bugetele statului pe numele lor, unul dintre ei fiind Adrian Țuțuianu.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.