Senatorul Leonardo Badea, declarație politică despre USD și „înfierbântarea celor care alunecă spre vagi interpretări”

Leo Badea

Continuă să vină comentarii pe marginea USL/USD și-a ingredientelor din compoziție. Leonardo Badea (PSD) a abordat subiectul într-o declarație politică la Senat. De unde aflăm, pe fragmente, că:

În urmă cu o săptămână, Partidul Social Democrat, Uniunea Națională pentru Progresul României și Partidul Conservator au asumat oficial formarea unei alianțe, Uniunea Social Democrată (USD), în dreptul căreia se vor prezenta candidații noștri pentru Parlamentul European. A fost, o spun acum cu tărie, un moment ferm de angajament din partea liderilor politici!

Uniunea Social Democrată a devenit, astfel, o platformă electorală care-și propune să aducă un plus de reprezentare la nivelul Parlamentului European. (…) Parcă de prea multe ori tarele unor prejudecăți stupide vociferate de au așternut o dungă nemeritată de îndoială pe stânga modernă europeană, cu ecouri (și) în realitățile din țară. E cazul să tranșăm lucrurile și să nu mai acceptăm niciun derapaj. Românii trebuie să fie reprezentați cu demnitate în Parlamentul European, interesele de la Bruxelles și Strasbourg sunt și interesele de la București sau Târgoviște.

Susțin cu încredere construcția numită USD! Și o susțin dincolo de înfierbântarea celor care alunecă spre vagi interpretări, mai mult sau mai puțin dorite, mai mult sau mai puțin corecte. USD nu înseamnă o fractură în USL, ci doar o bornă firească de parcurs. Pe care-l vrem, sper în continuare, împreună. Fiindcă, așa cum spunea Henry Ford, să formezi o echipă este doar începutul, să rămâi împreună este progresul, să lucrezi împreună este succesul.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.