Senatorul PSD Leonardo Badea, despre fuziunea dreptei: Favorabilă net pentru PDL, devastatoare pentru PNL!

leonardo badea

PNL și PDL s-au regăsit, de curând, în valori, principii și sentimente. Amenințați de posibilitatea ca 2014 să-i acopere de eșec la ambele scrutine (europene și prezidențiale), liderii celor două partide au anunțat că viitorul lor înseamnă o fuziune cât mai rapidă.

Pe subiect, s-a exprimat și senatorul PSD Dâmbovița, Leonardo Badea, în cadrul emisiunii Față în față de la Columna TV. Analiza lui Badea descrie categoric fuziunea liberalilor cu democrat-liberalii în sensul celor avantajați/dezavantajați:

Favorabilă net pentru PDL, devastatoare pentru PNL! Devastatoare înseamnă că un partid istoric, puternic, de referință al României este dus într-o situație incredibilă. Cine se aștepta, la un moment dat, ca, așa cum spuneau unii colegi de-ai mei din Senat, marele Partid Național Liberal să ajungă într-o asemenea situație?! 

Eu cred că electoratul este vaccinat împotriva unei creații care reînvie, în sensul că ideea aceasta de a crea o nouă alianță de dreapta, care să vină cu un mesaj anti-PSD, același mesaj vechi – prea multă putere au cei din PSD, comuniștii… E prăfuit mesajul.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.