SRS, despre vinovații conflictului PNL – PSD Dâmbovița: PNL a jucat dublu, de aceea m-am depărtat de Volintiru!

srs mihai volintiru

Ziceam ieri de senatorul Sorin Roșca Stănescu și previziunile lui în dreptul PNL Dâmbovița pentru europarlamentare. Bașca traseul și succesul politic al lui Mihail Volintiru, președinte interimar PNL Dâmbovița, în siajul lui Daniel Chițoiu.

Mai punem astăzi un fragment din același SRS, de data asta despre relația conflictuală PNL – PSD Dâmbovița, manifestată publicului larg prin bunăvoința liderilor Volintiru și Țuțuianu. Cum și de ce crede senatorul că s-a întâmplat și cui îi reproșează asta:

După cum știți, PNL a decis ruperea USL la vârf, dar a lăsat libertate organizațiilor locale să decidă asupra alianțelor, în funcție de situația specifică din fiecare localitate, încercând să acționeze în interesul comunităților de cetățeni, până la urmă.

Sunt situații foarte diferite în țară. Aici, după cum știm, de la bun început a existat o neînțelegere între PNL și PSD, după părerea mea, din vina PNL. Aici, în Dâmbovița, cunosc situația. După părerea mea, PNL a jucat dublu, de aceea m-am și depărtat de dl Volintiru și de organizație, am reproșat în mod explicit această poziție și această atitudine. Domnia sa, pe de o parte a încercat să facă alianțe împotriva PSD-ului, și uneori a și reușit, și n-avea sens acest lucru. Și, în al doilea rând, în interiorul PNL Dâmbovița i-a îndepărtat, uneori chiar dându-i afară, pe liberalii serioși, vechi, consecvenți, pur-sânge, dacă vreți.

Îi apreciez foarte mult pe social-democrații de aici, nu fiindcă m-au ajutat enorm în alegeri, ci fiindcă au fost, cel puțin în raport cu mine și cu angajamentele pe care și le-au luat față de populația de aici, destul de serioși ca să merite în continuare stima și respectul meu.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. Pingback: Roșca Stănescu, înapoi în PNL peste capul lui Volintiru

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.