Crin Antonescu: Liber la alianțe în teritoriu! Ce se întâmplă la Dâmbovița?

mitig usl

Delegația permanentă a PNL a votat în această seară o rezoluție în 4 puncte, care înseamnă crucea pe mormanul Uniunii Social Liberale:

  • Demisia tuturor miniștrilor, secretarilor de stat PNL din Guvern
  • Solicitarea demisiei lui Victor Ponta din funcția de premier
  • Liber la alianțe în teritoriu
  • Constatarea încetării USL

Carevasăzică, organizațiile locale PNL se pot împrieteni de mâine cu cele ale PDL, PPDD (și cine-o mai exista) în cadrul a noi majorități. Asta înseamnă un spectacol viu de titirezi în perioada următoare, cu PDL în toate cearceafurile posibile, de toate culorile posibile, funcție de comună, județ.

Dâmbovița intră în jocul ăsta, cu atât mai mult cu cât meniul politic local are multe de oferit. Interesul major se focalizează pe Consiliul Județean Dâmbovița. Structura politică arată așa: 14 USD (PSD + PC), 12 PDL, 5 PNL, 3 PPDD și 1 Partida Romilor. Adunați, scădeți și veți obține combinații de majorități să nu le puteți duce. În condițiile în care Țuțuianu și Volintiru au o relație de n-ar mai avea-o, sunt așteptate ședințe frumoase în perioada următoare. Toride zile de primăvară!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. enache lucian says:

    Singura alianta politica care sa indeplineasca toate majoritatile necesare este PSD + PC (aliatul PNL – ha,ha si care ne-au mancat locuri eligibile in teritoriu) si PDL-ul . restul e abureala. PPDD de Dambovita poarta semnatura Radu Popa care Radu Popa este „consilierul personal” a lui Ponta. Vedeti ce important este judetul Dambovita.
    „Marele fluviu rosu isi aduna apele”.

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.