SURSE: Scandal în PDL Dâmbovița după alegerea de viceprimar la Târgoviște. Iulian Vladu, extrem de nervos pe consilierii municipali

iulian vladu

Schimbarea de viceprimar de la Târgoviște, petrecută ieri, n-a fost digerată pe îndelete de toți șefii politici. PSD-istul Eugen Pătrașcu a fost votat în locul PSD-istului Ioan Țuțuianu cu 14 la număr. În condițiile în care PSD + PC au doar 7 voturi, s-a tras repede înțeleapta concluzie că restul de 7 voturi au venit din partea consilierilor PDL.

De unde și izbucnirea nervoasă a președintelui PDL Dâmbovița, Iulian Vladu, la adresa oamenilor din CLM Târgoviște. Zic pereții subțiri la care am pus urechea că Vladu și-a ieșit din minți după vot. A tunat, a fulgerat, a strigat și a zbierat la ai lui ca-n vremurile bune ale partidului. Motivul nemulțumirii șefului PDL n-ar fi, zice-se, alegerea în sine, Pătrașcu adică, ci faptul că n-a știut nimic din scenariu. N-a știut ce vor face consilierii PDL sau că vor face ceva.

Treaba e că, după episodul de ieri, se adâncește ruptura dintre conducerea executivă a PDL Dâmbovița/Târgoviște și consilierii pe care partidul îi are la municipiu.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.