Târgoviște: S-au reluat lucrările în micro 6, zona Pavcom. Săptămâna viitoare se intră pe Calea Câmpulung

cristian stan - gabriel cioaca

Se întâmplă începând de astăzi reluarea lucrărilor de infrastructură din cadrul Planului Integrat de Dezvoltare Urbană (PIDU) – zona A, adică microraionul 6. Constructorul a început cu Bulevardul Unirii, zona din fața Pavcom, urmând ca mâine să se asfalteze între magazinul Kaufland și Sala Polivalentă. Prezenți pe șantier, primarul interimar al municipiului – Cristian Stan și administratorul public – Gabriel Cioacă au vorbit despre implementarea proiectului în următoarele zile, săptămâni și luni:

Cristian Stan: Astăzi se reiau lucrările de asfaltare pe bulevardele principale din municipiul Târgoviște. Pe PIDU A avem asfaltare în această zonă și astăzi se va finaliza la nivel de stratul II. Mâine se va merge pe zona Kaufland – Sala Polivalentă și, după ce vom termina acolo, se va merge pe Calea Câmpulung. Am vrut să începem cu punctele nevralgice pe care le avem în municipiul Târgoviște. Per total, pe acest proiect avem 121.000 mp, din care 41.200 mp reprezintă străzi pentru trafic greu și aproximativ 31.000 mp trotuare. (…) Apropo de constructor, deocamdată e bine și sper să se mențină pe linia asta. Mi-a promis că săptămâna aceasta începe asfaltarea și a început-o. Dacă își menține ritmul e foarte bine.

Gabriel Cioacă: La un moment dat, am crezut că am rămas ultimul optimist din Primăria Târgoviște. După intervenția dlui primar Stan constat că nu sunt chiar ultimul. E adevărat, o astfel de lucrare nu e ușoară. E un șantier deschis, pe care se circulă. În fiecare zi mai apar probleme, mai constatăm că există deficiențe ale proiectului. Dar de-aia suntem implicați în aceste proiecte, să le rezolvăm. (…) Cred și sper, cu privire la această lucrare din micro 6, în condițiile în care ritmul, așa cum a debutat, se va menține, să putem spune că în august, anul acesta, suntem la final.

PIDU A are o valoare totală de 75.804.429,76 lei și este dedicat reabilitării și modernizării de infrastructură din micro 6. Lucrările sunt executate de către Delta ACM 93 și Verta Tel. La acest moment, potrivit executivului Primăriei, stadiul procentual (atât ca lucrări executate, cât și ca decontări) a ajuns la 35% din total.

Onoare muncii!

pidu a - unirii (1) pidu a - unirii (2) pidu a - unirii (3)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.