Titu: Au demarat lucrările de apă și canalizare pe lotul II din proiectul european!

titu (5)

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a fost prezent astăzi, 10 iunie 2015, în orașul Titu pentru a marca, împreună cu reprezentanții Companiei de Apă Târgoviște-Dâmboviţa, primarul orașului Titu, Traian Niculae, și cu reprezentanții constructorilor, începerea lucrărilor la rețelele de apă și canalizare la cel de-al doilea lot, lucrări derulate în cadrul  proiectului cu finanțare europeană „Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată în județul Dâmbovița”.

Valoarea contractului celui de-al doilea lot este de 14.862.497,17 lei, iar investiția va fi realizată de SC Grup 4 Instalații SA și SC Coniz Romarg SA, cu termen de finalizare luna aprilie 2016.

Startul lucrărilor la lotul I, în valoare de 7.105.671,39 lei, a fost dat pe 27 mai a.c.,  lucrările fiind realizate de SC Rotary Construcţii SRL.

Prin emiterea ordinelor de începere a lucrărilor de la Titu pentru ambele loturi, Compania de Apă Târgovişte (Dâmboviţa) a intrat în linie dreaptă pentru implementarea în totalitate a proiectului gestionat cu fonduri europene prin POS Mediu 1. Cele zece lucrări finanţate prin proiectul european „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Dâmboviţa” se află în grafic la acest moment, riscul de neimplementare a acestora fiind depăşit.

Adrian Ţuţuianu, Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, le-a recomandat constructorilor să țină sub observație șantierele de lucru – pentru cunoașterea stadiilor fizice și valorice la obiectivele de investiții, să finalizeze lucrările în termenul maxim stabilit și, dacă se poate, chiar mai devreme, cu atât mai mult cât lucrările se derulează din bani europeni.

Reamintim faptul că, săptămâna trecută, s-au semnat şase contracte de lucrări ce vor fi executate din economiile făcute în cadrul proiectului european „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Dâmboviţa”. Aceste şase contracte de lucrări vizează extinderea reţelelor de apă şi canalizare, racorduri şi branşamente în localităţile: Şotânga, Moreni – cartier Ţuicani, Comişani – satele Lazuri şi Comişani, Titu – zona Titu Nou, Doiceşti şi Aninoasa – satele Aninoasa şi Viforâta.

Biroul de presă al Consiliului Județean Dâmbovița

titu (3) titu (6) titu (7)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.