Titu: Au început lucrările de reabilitare și extindere a rețelelor de apă și canalizare prin POS Mediu!

titu (1)

S-a întâmplat astăzi, la Titu, demararea lucrărilor pe proiectul european (din cadrul POS Mediu) de reabilitare și extindere a rețelelor de apă și canalizare – lotul 1. Este vorba de contractul nou, relicitat după rezilierea celui inițial, în condițiile în care proiectul fusese abandonat la un grad nesemnificativ de execuție.

Prezent la acest moment, președintele CJD, Adrian Țuțuianu, a trimis câteva declarații în direcția PDL, imputându-le celor din fostul Partid Democrat Liberal modul în care au administrat acest proiect, preluat, în 2012, într-un stadiu dezastruos din punct de vedere al implementării:

Adrian Țuțuianu, președinte CJD: Pentru că tot se discută acum de ceea ce se întâmplă la Compania de Apă, vreau să aduc aminte celor din PDL, care fac foarte multă gălăgie în ultimele zile, că ei sunt autorii morali, cel puțin, – responsabilitățile juridice nu le stabilesc eu – ai situației pe care o avem astăzi la Titu. Dacă făceau o achiziție corectă și nu infiltrau în activitățile de administrație diverse firme de partid, astăzi, această lucrare ar fi trebuit terminată și nu doar să marcăm începutul ei. Vă aduc aminte că asocierea Vel Service – Confort Timișoara este cea care a câștigat acest contract, că în subantrepriză a lucrat firma fostului candidat PDL la funcția de deputat, Dinu Bogdan (candidat în 2012 pe Colegiul Răcari) și că acea firmă a luat un avans de vreo 35 de miliarde lei vechi, a făcut câteva lucrări, a lăsat neplătiți toți subcontractanții, motiv pentru care s-a ajuns la reziliere.

Noul contract relicitat (lotul 1) a fost câștigat de Rotary Construcții SRL și are o valoare de 7.105.671,39 lei. Data de finalizare a lucrărilor este 8.04.2016, președintele CJD insistând asupra finalizării proiectului înainte de acest termen.

Onoare muncii!

titu (2)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.