Titus Corlățean, despre ieșirea lui Iohannis: În 27 de ani, rar mi-a fost dat să aud declarații mai rușinoase, mai josnice, mai nedemne

Senatorul PSD Dâmbovița și vicepreședintele Senatului, Titus Corlățean, a taxat dur declarațiile lui Klaus Iohannis pe marginea proiectului legislativ privind autonomia așa-zisului „Ținut Secuiesc”. Proiectul a fost respins, astăzi, de Senat, după ce trecuse prin adoptare tacită în Camera Deputaților, iar Corlățean spune că tot scandalul din jurul subiectului a fost provocat de „intervenția nedemnă” de la Cotroceni:

În 27 de ani, rar mi-a fost dat să aud, așa cum am auzit astăzi, declarații mai rușinoase, mai josnice, mai nedemne ca ele formulate de cel care pretinde că este președintele tuturor românilor și ca cele formulate de patrioții de conjunctură din PNL. (…) Aceste afirmații, care urmăresc să capitalizeze politic o conjunctură nefericită de la Camera Deputaților, reprezintă un exercițiu mizerabil de a face politică din partea celui care se pretinde a fi un politician de tip european.

Discuţia din Parlament, de azi, nu ar fi avut loc în aceşti parametri fără intervenţia nedemnă a pseudo-preşedintelui Iohannis. Trebuie să spun un lucru foarte clar peste care lumea a trecut. Adoptarea tacită la Camera Deputaţilor s-a întâmplat la 25 martie. Pseudo-preşedintele Iohannis şi patrioţii de conjunctură din PNL, ieri, 28 aprilie, au scos din sertar acest subiect, deşi adoptarea tacită a fost cunoscută încă de atunci, din 25 martie. De ce? Pentru a recurge la o diversiune şi la un joc politic absolut murdar. Aşa încât nu-mi rămâne decât să-mi exprim speranţa că discursul reprezentantului PNL de la Senat a fost urmărit de pseudo-preşedintele Iohannis cu atenţie, pseudo-preşedinte care astăzi a făcut exact ceea ce blama senatorul PNL – a politizat un demers legislativ despre care ştia că este sortit eşecului, astfel încât toate argumentele prezentate de mine sunt perfect valide, valabile şi fundamentate.

 

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.