TSD Dâmbovița: Cel puțin 2 tineri pe locuri eligibile pentru fiecare consiliu local la alegerile din iunie!

liviu vasilescu

Președintele TSD Dâmbovița, Liviu Vasilescu, a vorbit astăzi despre ambițiile și acțiunile organizației pe care o conduce. După întâlniri cu filialele de tineret din fiecare localitate, s-a format un nucleu de posibili candidați, cu nume și prenume, care să fie incluși pe listele PSD pentru consiliile locale la alegerile din iunie. Scopul afirmat de Vasilescu este ca cel puțin 2 tsd-iști să aibă locuri eligibile:

Eu cred că este important ca pe listele pentru consiliile locale să se regăsească cât mai mulți tineri. Pentru acest motiv, în procedura noastră internă, am încheiat un tur al organizațiilor noastre de tineret și am cuantificat o bază de date de selecție cu peste 300 de tineri care sunt propozabili să candideze pe un loc eligibil sau neeligibil pentru consiliile locale din comunitățile din care fac parte. Ne propunem, astfel, ca cel puțin 2 tineri să fie pe poziții eligibile, iar alții 2-3, în funcție de mărimea localității și alte circumstanțe, să fie pe poziții care să le confere o anumită vizibilitate în comunitățile pe care șe reprezintă și, sigur, să ne mai și antrenăm politic. Pentru că e clar că nu putem să formăm consiliile locale doar din tineri, dar reprezentativitatea este absolut obligatorie.

Vasilescu mai spune că sunt membri TSD care intră și în competiția pentru desemnarea candidaților la posturile de primari, lucrurile urmând a fi definitivate până la jumătatea lunii februarie.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.