Nicio candidatură depusă oficial pentru șefia TSD Târgoviște sau TSD Dâmbovița! Mâine are loc conferința de la municipiu!

tsd-dambovita (2)

UPDATE: Andrei Păunescu și-a depus astăzi candidatura oficială pentru funcția de președinte al TSD Târgoviște!

Se va întâmpla mâine, 28 august, începând cu ora 18.00, la Clubul Studenților din Târgoviște, conferința de alegeri a TSD Târgoviște, organizație rămasă fără președinte din luna aprilie, după demisia lui Andrei Albu. Președintele TSD Dâmbovița, Liviu Vasilescu, a oferit astăzi datele tehnice ale conferinței la care sunt așteptați 451 de delegați, fiecare putându-și depune candidatura pentru orice funcție din biroul de conducere.

Până astăzi, potrivit documentelor înscrise la partid, nu există nicio candidatură depusă oficial pentru președinția TSD Târgoviște. Lucrurile se vor limpezi în cursul acestei zile și mâine, doritori fiind mai mulți, potrivit liderului de la județ.

Liviu Vasilescu: Sunt mai mulți aspiranți. Urmează să se exprime mâine dacă își mențin sau nu candidaturile. Candidaturi depuse oficial nu există niciuna.

În luna iulie erau anunțate 2 candidaturi pentru șefia TSD Târgoviște, Andrei Păunescu și Alin Marina. Acesta din urmă a renunțat la intenția de a intra în votul pentru președinție și va candida pentru o funcție de vicepreședinte în birou.

Nici la nivelul TSD Dâmbovița nu s-au depus oficial candidaturi pentru conferința de alegeri care va avea loc în data de 9 septembrie, la Casa Sindicatelor, unde sunt așteptați 741 de delegați). Ca și la municipiu, există „aspiranți”, zice Liviu Vasilescu, el însuși dorindu-și continuarea mandatului de președinte.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.