Țuțuianu, despre demersul parlamentarilor PSD de a se întâlni cu primarii: E util, dar n-are nicio finalitate dacă nu sunt și eu pe-acolo!

inaugurare centru de informare turistica malu cu flori (7)

În urmă cu 3 zile, parlamentarii PSD Dâmbovița transmiteau către presă o declarație prin care anunțau că s-au întâlnit și au stabilit un program comun de acțiuni în vederea pregătirii și susținerii proiectului de buget pe 2015. În acest sens, senatorii și deputații și-au propus întâlniri om la om cu fiecare primar din județ pentru a le înregistra prioritățile și nevoile de finanțare, pentru ca, la final, să le centralizeze și să le transmită miniștrilor de resort.

Prima reacție a venit din partea președintelui PDL Dâmbovița, deputatul Iulian Vladu, care a criticat inițiativa, în sensul în care, consideră el, e grav ca parlamentarii să nu cunoască deja problemele fiecărei localități și să le adune acum.

Pe subiect s-a exprimat ieri și președintele PSD și CJ Dâmbovița, Adrian Țuțuianu. În cuvinte puține, dar limpezi, acesta a arătat că apreciază efortul colegilor e partid, dar îl vede eficient cu participarea sa în ecuație: E un demers util. Evident că demersul lor n-are nicio finalitate dacă nu sunt și eu pe-acolo. Dar faptul că se întâlnesc parlamentarii PSD Dâmbovița e un lucru bun, arată că reușesc să se strângă.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.