Vasile Blaga, la Târgoviște: N-avem neveste pe listă. N-avem mândre. N-avem posturi arvunite, am avut în 2009!

lansare-pdl-targoviste (6)

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat ieri, în cadrul unei lansări electorale la Târgoviște, că PDL a avut „posturi arvunite” pe lista europarlamentarelor din 2009, atunci când partidul era condus de Emil Boc. Laolaltă cu atacul la nevestele de pe listele competitorilor electorali, șeful portocaliilor a vorbit și despre cum trebuie să reacționeze liderii partidului atunci când vor ajunge din nou pe cai mari și vor fi asaltați de oameni care, astăzi, în Opoziție, nu se află lângă PDL.

Abordăm aceste alegeri cu fruntea sus, pentru că, așa cum spuneau colegii, și puteți verifica asta pe net, avem cea mai performantă listă de candidați. Și-o recunosc și adversarii. N-avem neveste pe listă. N-avem mândre. N-avem posturi arvunite, am avut acum 5 ani. Nu mai avem, fiecare din cei care ocupă pozițiile și le-au ocupat prin merit.

Atrag atenția tuturor conducerilor partidului, din toate structurile lui din Dâmbovița, cum o fac de fiecare dată, în fiecare județ din țară. Dragi conducători ai Biroului Permanent Municipal, Județean, Orășenesc, Comunal, de oriunde, uitați-vă la oamenii care, astăzi, sunt lângă noi și muncesc în partid. Și închideți porțile partidului la 1 ianuarie 2016 pentru anul 2016, pentru c-o să vedeți dumneavoastră câți ne vor iubi atunci, pe care nu-i vedem azi pe-aici. După ce-am pierdut alegerile, în Modrogan puteai întoarce autocarul, nu te deranja nimeni. Ei, acuma, din nou, începe să vină. După ce luăm puterea, să vedeți dumneavoastră că nu mai încape nimeni dintre cei care au muncit. Așa cred unii. Nu se va întâmpla niciodată, cât eu conduc acest partid.

L-am întrebat pe Blaga la ce s-a referit când a vorbit de posturile arvunite pentru europarlamentarele din 2009 și a răspuns sec: „Colegii mei știu”!

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.