Ce urmează în PNL Dâmbovița după demisia lui Caravețeanu?

pnl jos

Președintele PNL Dâmbovița, Marius Caravețeanu, a anunțat în această seară, în cadrul unei conferințe de presă, că și-a dat demisia din funcția de președinte al organizației.

Caravețeanu a preluat filiala județeană a liberalilor cu ambiții mari. În ciuda marilor probleme de organizare pe care PNL pare incapabil să le depășească în județ, primarul de la Răcari a declarat în mai multe rânduri că unul dintre reperele sale este ceea ce-a reușit să facă Florin Popescu din PDL-ul local în 2008. Pariul nu s-a potrivit, pentru că, spre deosebire de perioada lui Florin Popescu, actualul președinte a avut cele mai grave probleme în interiorul partidului, și nu în afara lui, cu adversarii firești. Războiul cu parlamentarii Cezar Preda și Iancu Caracota n-a putut fi depășit, iar una dintre consecințe este gestul de azi. Vezi episoade ale conflictului dintre Caravețeanu și parlamentari: aici, aici, aici, aici, aici sau aici.

Demisia lasă PNL Dâmbovița într-un ofsaid cât casa. Oricât de rea ar fi fost situația de dinainte (invocată de adversarii lui Caravețeanu), nu se poate să fi fost mai rea decât ce urmează acum. Previzibil: un „du-te, vino” al „brătienilor” locali la ușa lui Ludovic Orban, câteva mătănii și promisiuni c-or să facă ei și-or să dreagă, o înscăunare de pus în CV, 3 înjurături de salon la adresa lui Țuțuianu în conferințe de presă, un hohot de râs dinspre sediul PSD, alegeri europarlamentare și punct. Și de la capăt.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.