2 candidați pentru conducerea TSD Târgoviște! Declarații

alin marina - andrei paunescu

Se va întâmpla în data de 7 august Conferința municipală de alegeri pentru biroul de conducere al TSD Târgoviște. Așa cum ne-au obișnuit deja, tinerii social-democrați nu se feresc deloc de competiție și provoacă atenție pe subiect. Pentru funcția de președinte a organizației municipale, lăsată vacantă după demisia lui Andrei Albu, 2 tineri și-au anunțat, deja, candidaturile: Alin Marina (consilier online al premierului Victor Ponta) și Andrei Păunescu (consilier local municipal).

Intențiile declarate ale amândurora

Alin Marina:

Partidul Social Democrat traversează o perioadă de incertitudini, iar organizațiile de tineret au obligația de a întări, alături de celelalte entități componente, poziția partidului în peisajul politic românesc și în societate. Cu ocazia evenimentului care va prilejui alegerea unei noi echipe de conducere la nivelul Municipiului Târgoviște, am decis să mă înscriu în această cursă, alături de o echipă în care invit pe toți cei interesați de viitorul orașului și dispuși să se implice într-un program de acțiuni pe care îl vom construi împreună. Experiența m-a învățat că este greu să-ți apropii oamenii și este mult mai ușor să-i dezbini, să-i gonești…

Cred că fiecare dintre actualii membri ai organizației este util în activitate, iar propunerea mea se referă la completarea echipei prin recrutarea de noi tineri cu idei, cu entuziasm și cu o viziune care să contrbuie la profesionalizarea ‪TSD‬. Sunt adeptul unei relații de strânsă colaborare cu liderii PSD, pentru a lucra împreună la îndeplinirea țelurilor comune, ascultând sfaturile și combinându-le cu viziunea noastră proaspătă.

Andrei Păunescu:

TSD Târgoviște – punct și de la capăt!
Voi candida la președinția TSD Târgoviște pentru că e momentul să trecem de la vorbe la fapte. Sunt sigur că energia, puterea de muncă și perseverența mea mă vor ajuta să ajung în fruntea echipei de tineri a social-democraților târgovișteni.

Știu, pot și vreau fapte, nu vorbe!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.