Senatorul Titus Corlățean, despre motivele candidaturii pe lista PSD Dâmbovița!

titus_corlatean

Prezent pe lista PSD Dâmbovița pentru Senat (locul 2, considerat eligibil), Titus Corlățean a vorbit despre motivele care l-au determinat să vină alături de social-democrații dâmbovițeni:

Au fost mai multe județe care mi-au făcut această propunere. A fost o discuție la nivelul conducerii județene, conducerii centrale cu mine și am luat decizia de a face parte din această echipă pentru că, în primul rând, cunosc echipa și o apreciez, o cunosc de foarte mulți ani. Cunosc județul pentru că, ori de câte ori, în anii anteriori, colegii m-au solicitat, am venit aici și în perioada de campanie electorală, pentru a încerca să ajut, și în alte perioade.

Acest județ are un potențial real, care poate fi pus în valoare chiar mai bine. Dar, pentru asta, sunt necesare niște condiții, pentru că, dacă la nivelul administrației județene, în acest an, de exemplu, s-au făcut foarte multe lucruri, la guvern ușile au fost închise, sub guvernul tehnocrat. Pe fonduri europene au fost uși închise, pe relații externe lucrurile nu s-au mișcat. Deci, un astfel de proiect are sens, am fost atras de acest proiect, respectând și prețuindumi colegii în egală măsură. Eu cred că pot să joc un rol pozitiv, util în cadrul acestei echipe.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.