Președintele PSD Dâmbovița arunca mănușa în partid: 5 posibili candidați pentru Primăria Târgoviște!

candidati targoviste

Condamnarea definitivă a primarului Gabriel Boriga deschide ușile unei competiții cu miză uriașă: Primăria Târgoviște! În câteva zile prefectul va emite ordinul de încetare a mandatului actualului edil și, dacă Tribunalul Dâmbovița își va menține practica judiciară, vom avea alegeri parțiale pentru alegerea primarului în 2015.

De aici încolo debutează spectacolul de sunet și lumini al competitorilor politici. Partid mare, numeros la suflete, PSD își va desemna candidatul în urma unei selecții interne, în cadrul căreia se vor filtra caractere și responsabilități. Președintele Organizației Județene Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, a aruncat astăzi mănușa pentru 5 posibili candidați, în ordinea pronunției: senatorul Leonardo Badea, deputații Ionuț Săvoiu și Radu Popa, fiul ministrului Rovana Plumb – Andrei Plumb și președintele PSD Târgoviște – Cristian Stan:

Vom desemna candidatul pe analize sociologice făcute profesionist, și nu după mofturile mele sau ale altora, și-l vom pune pe acela care are cea mai mare susținere și cel mai mare potențial de creștere. Nu e loc de orgolii aici, ordinea de zi trebuie să fie una clară: trebuie să câștigăm Primăria municipiului Târgoviște după ani de zile, aproape 8, când stăm departe de această instituție.

Vom pune candidat pe cel care va sta cel mai bine în opțiunile electoratului și este momentul ca unii lideri de organizație locală sau județeană să-și arate valoarea. Și eu cred că Badea Leonardo, Ionuț Săvoiu, Radu Popa, Andrei Plumb sau Cristian Stan sunt candidaturi pe care le putem avea în vedere. (…) E și o mănușă aruncată, dar și o chestiune de responsabilitate.

Vorbelor de mai sus, Adrian Țuțuianu le adaugă și un bonus, legat de speculațiile colaborării cu Gabriel Boriga:

Am văzut foarte multe comentarii în ultimele zile. Am văzut și luări de poziție de genul: S-au unit ăștia doi, Țuțuianu cu Boriga, cheltuie banii publici… Tot felul de prostii am văzut în ultimele zile. Eu am un parteneriat cu domnul Boriga de natură administrativă, și nu politic. N-am discutat cu dânsul niciodată o afiliere la Partidul Social Democrat. Dar mi-ați dat o idee și o să văd dacă e interesat. Nu resping niciodată nimic. Am învățat în politică să nu mai resping nimic.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.