Adrian Țuțuianu îi desființează pe Codrin Ștefănescu și Niculae Bădălău! (declarații partea I)

Senatorul PRO ROMÂNIA, Adrian Țuțuianu, a făcut astăzi o serie de referiri extrem de acide în direcția a 2 personaje din Partidul Social Democrat pe care le identifică drept parte a eșecului acestui partid: Codrin Ștefănescu și Niculae Bădălău. Primul luat în vizor este fostul secretar general al PSD:

Am gândit mult dacă să fac aceste comentarii sau nu. Le fac, pentru că sunt personaje atât de toxice pentru viața publică din România încât trebuie ca cineva să le arate adevărata față.

Primul e Codrin Ștefănescu. Cred că ați observat, ca și mine, că, după Congres, a devenit un fel de filosof al politicii social-democrate; ne spune că el a fost în linia întâi, s-a bătut cu statul paralel, cu marțienii, cu cine s-o fi bătut el și pozează azi ca o victimă a împrejurărilor politice. Ce declară el? Că îl „șochează lipsa de caracter a unora din PSD” după ce a fost eliminat din deciziile de putere de la vârful partidului.

Pentru aducere aminte:

  • Este același personaj care tăia și spânzura ca la el în grădină pe vremea lui Dragnea, un personaj care sugruma orice încercare de opinie contrară la adresa lui Liviu Dragnea;
  • un personaj care făcea genuflexiuni în fața lui Liviu Dragnea și a Rovanei „Pauker” Plumb;
  • un personaj care a umplut sediul PSD din București de interlopi și sticle de băutură
  • un personaj care a fost printre principalii susținători ai excluderii mele și a lui Marian Neacșu din PSD și care a venit la Târgoviște și a pus umărul la ceea ce înseamnă distrugerea Organizației PSD Dâmbovița;
  • un personaj care, aici, la Târgoviște, le-a spus cu voce tare unor primari că-l doare în cot de ei. Expresia e mult mai vulgară decât pot s-o spun eu acum;
  • un personaj care a condus două campanii cu rezultate dezastruoase (referendum pentru familie și europarlamentare).

Pot să vă confirm că miniștri, secretari de stat, șefi de autorități publice centrale erau permanent chemați de Codrin Ștefănescu pentru a rezolva diverse lucruri care erau, de multe ori, departe de lege. Același Codrin Ștefănescu e cel care chema primarii și consilierii din București și-i asmuțea împotriva Gabrielei Firea. 

Codrin Ștefănescu a fost individul folosit de Liviu Dragnea să-i rezolve treburile murdare. Acest individ nu poate avea pretenții de onorabilitate și eu sper ca, pentru sănătatea vieții publice din România, Partidul Social Democrat să scape definitiv de el, politic vorbind. Orice prezență a lui în spațul public este de natură să aducă prejudicii uriașe de imagine și credibilitate și partidului politic, dar și ideii de politician în România.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.