Adrian Țuțuianu, întrebat dacă va prelua președinția PNL Dâmbovița / răspuns

Liderul PRO ROMÂNIA Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, crede, în continuare, în posibilitatea relansării proiectului politic în perspectiva anului electoral 2024, când vom avea alegeri pe toate fronturile. Până atunci, însă, zvonurile privind opțiunile sale politice de viitor provoacă discuții în anumite cercuri. Recent, în cadrul unei emisiuni, a fost întrebat despre un scenariu care presupune preluarea filialei PNL Dâmbovița.

Moderator: Va prelua Adrian Țuțuianu președinția PNL Dâmbovița? Așa am auzit, pe surse.

A.Ț: N-a făcut nimeni nicio discuție de genul ăsta, nu am niciun contact cu cei din Partidul Național Liberal.

Moderator: Dan Motreanu vă spune ceva?

A.Ț: Dan Motreanu este prim-vicepreședinte PNL; îl cunosc, e un băiat pe care-l agreez, dar n-am avut nicio discuție.

Altfel, liderul PRO ROMÂNIA spune că va insista la Victor Ponta și Corina Crețu să afle care le spun planurile și ideile pentru reîncărcarea proiectului politic la care au pornit la drum, împreună:

Este un culoar favorabil pentru PRO ROMÂNIA; dacă și colegii mei vor vrea să-l valorificăm, se poate. Eu sunt din categoria celor care nu dezertează și am dovedit-o. Dacă voiam, în 2020 răspundeam ofertei PSD, mă puneau primul pe lista la Camera Deputaților și azi eram parlamentar. Dar eu cred că onoarea și demnitatea unui om sunt mai importante decât funcțiile. În al doilea rând, eu n-am fost în politică pentru că nu aveam loc de muncă. Chiar am de muncă și, din foarte multe puncte de vedere, mi-e mai bine acum. Dar știi cum e, microbul ăsta al politicii mă frământă.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.