AUDIO: Adrian Țuțuianu, despre schimbarea conducerii Primăriei Târgoviște: Absolut de acord, trebuie să avem o reacție!

adrian tutuianu

Se va întâmpla mâine o ședință extraordinară convocată de 11 consilieri (PSD, PPDD și independenți) pentru schimbarea conducerii executive a Primăriei municipiului Târgoviște, începând cu înlocuirea actualului viceprimar cu atribuții de primar, Ciprian Prisăcaru. Detaliile: AICI și AICI.

Pe subiect a fost chestionat și președintele CJ și PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, anume dacă e de acord cu demersul, dacă-l susține și încurajează. Declarația președintelui:

Sunt absolut de acord. Cred că ați observat cu toții, și am spus-o și eu de mai multe ori, că Primăria municipiului Târgoviște este necondusă. Eu cred că trebuie să avem cu toții o reacție la ceea ce se întâmplă astăzi. PIDU A și PIDU B sunt lucrări întârziate, lucrări de proastă calitate. Lumea comentează foarte mult în oraș, uneori neavizat. Am văzut și eu mai zilele trecute, mă înjurau pe mine unii prin micro 6 că sunt gropi, deși eu nu gestionez problema PIDU-lui A și PIDU-lui B. Era treaba dlui Prisăcaru, a managerului public (n.a. – Gabriel Cioacă), a celor care sunt de la Primăria municipiului Târgoviște.

Proiectul de la Complexul de Natație este întârziat extraordinar de mult. Proiectul Centurii municipiului Târgoviște este compromis total. Le-am sugerat, la ultima întâlnire, să continue procedura de achiziție publică, să-l începem, chiar dacă-l vom finaliza pe bani de la buget.

Repartiția banilor prin buget, așa cum a fost propus inițial, a fost una profund incorectă. (…) S-au luat 46 de miliarde (lei vechi) din niște zone și s-au dus pe lucrări de infrastructură: 30 de miliarde – cofinanțarea bazinului de natație și 16 miliarde pentru reparațiile de străzi în cartierul Priseaca, care arată mai rău decât, știu eu, un cartier de la Râu Alb sau de la Malu cu Flori. Deci s-au luat 46 de miliarde din zone unde cheltuielile sunt exagerate. (…)

Este și un risc pentru Partidul Social Democrat, pentru că noi luăm niște cartofi fierbinți în brațe. Dar poate fi și un avantaj dacă vom putea arăta cetățenilor din municipiul Târgoviște că putem duce la capăt proiectele cu finanțare europeană, începute de foarte mult timp și aflate cu mari întârzieri.

 Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

  1. culcer gheorghe says:

    Speram sa se finalizeze odata s-avem o Targoviste frumoasa si prospera

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.