Alegeri parțiale: Președintele PSD Dâmbovița cere ministrului de Interne suplimentarea efectivelor la Cojasca și Braniștea

Alegerile parțiale din 27 iunie de la Braniștea (primar) și Cojasca (Consiliul Local) au (re)aprins disputa politică în județul Dâmbovița, la nivelul marilor partide, PSD și PNL. Reținerea primarului de la Cojasca, în urmă cu câteva zile, dublată de vizita președintelui PNL, Ludovic Orban și declarațiile acestuia, au provocat reacții pe bandă rulantă din partea liderilor PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, Titus Corlățean, Cristian Stan sau Radu Popa. Felul în care au decurs reținerea primarului și pașii de anchetă de până acum au alimentat doza de suspiciune și nervozitate față de comportamentul conducerii IPJ Dâmbovița, privită ca instrument în lupta politică.

E și motivul pentru care președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, a adresat, astăzi, solicitări publice ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode, privind asigurarea cadrului legal de desfășurare a campaniei electorale, respectiv alegerilor de săptămâna viitoare:

Îi solicităm public, pentru data de 27 iunie și până atunci, suplimentarea efectivelor de ordine publică din comuna Cojasca și din comuna Braniștea, pentru că avem date legat de ceea ce vor să facă cei din PNL și la Braniștea și la Cojasca. Îi solicit suplimentarea efectivelor din cele 2 localități, cu specificația clară că, pentru comuna Cojasca, nu ne dorim să ajungem și la alte evenimente neplăcute între locuitorii comunei. Nu în ultimul rând, îi solicit dlui ministru Bode aducerea în ziua de 27 iunie a unui efectiv de observatori din partea MAI din alte județe.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.