PSD Dâmbovița așteaptă un rezultat mare la alegerile de duminică / mesaje Corneliu Ștefan și Cristian Stan

PSD Dâmbovița intră în alegerile din 9 iunie cu încredere într-un rezultat mare. Cu 3 zile înainte de vot, liderii organizației, președintele Corneliu Ștefan și primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, au transmis un mesaj de mulțumire pentru susținere și, deopotrivă, de optimism.

Corneliu Ștefan:

PSD Dâmbovița a avut o campanie bazată pe proiecte, bazată pe viitorul județului. Vreau să mulțumesc tuturor dâmbovițenilor pentru susținerea pe care ne-au acordat-o privind listele de semnături, peste 125.000 la nivelul județului. Le mulțumesc apoi pentru primirea pe care ne-au făcut-o în fiecare localitate, am stat de vorbă cu fiecare cetățean, la fiecare gospodărie și am vorbit despre viitorul comunităților locale.

PSD Dâmbovița are un cuvânt de spus la nivel național prin scorul din 2020 și, bineînțeles, prin scorul pe care o să-l aibă pe 9 iunie la alegerile locale și europarlamentare.


Cristian Stan:

Vreau să mulțumesc, la rândul meu, oamenilor pe care i-am întâlnit pe străzile Târgoviștei. A fost o energie pozitivă extraordinară pe care ne-au transmis-o. Am mai spus-o, o spun încă o dată: am participat la multe campanii, dar niciodată nu am avut această reacție deosebită din partea târgoviștenilor.

Este important ca, în afara votului pe care îl dați, uninominal, candidaților la funcțiile de primar sau președinte al Consiliului Județean, să sprijiniți și echipele din spatele lor. Fără un consiliu local sau consiliu județean care să sprijine investițiile și inițiativele primarului / președintelui, nu se poate face nimic. O explicație a lucrurilor bune care s-au întâmplat în municipiul Târgoviște în toată această perioadă constă și în faptul că a fost majoritate în Consiliu încă din 2016. Așa că, dacă sunteți de acord că Târgoviștea se îndreaptă într-o direcție bună, dacă sunteți de acord că județul Dâmbovița se îndreaptă într-o direcție bună, contăm pe dumneavoastră duminică.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.