Dâmbovița: Primarii PRO România de la Șelaru și Vârfuri au trecut la PSD / primul a fost, recent, trimis în judecată de către DNA

PSD Dâmbovița își finalizează campania de transferuri electorale cu (singurii) doi primari PRO România din județ: Răzvan Bănaru de la Vârfuri și Gheorghiță Matei de la Șelaru. Argumentele acestora sunt similare (ca să nu spunem identice) cu ale celorlalți 7 primari transferați anterior (liberalii de la Butimanu, Lungulețu, Băleni, Cornești, Ciocănești, Cornățelu și usr-istul de la Brănești), anume: se alătură echipei PSD și președintelui CJD, Corneliu Ștefan, pentru că au fost alături de ei și de proiectele comunelor.

O mențiune în dreptul primarului de la Șelaru: acesta tocmai a fost trimis în judecată de către Direcția Națională Anticorupție într-un dosar cu infracțiuni de abuz în serviciu și fals intelectual – vezi AICI comunicatul DNA.

Cu aceste două nume, PSD Dâmbovița își cam încheie campania puternică de achiziții electorale în sensul alegerile locale din iunie. A adus 9 primari, toți 9 cotați cu șanse foarte mari de a fi realeși, sporind zestrea oricum bogată a organizației.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.