Caracota își atacă oamenii din Consiliul Local Târgoviște după alegerea viceprimarului Pătrașcu: Inacceptabil că nu și-au informat șefii!

iancu caracota (2)

Alegerea lui Eugen Pătrașcu în funcția de viceprimar al municipiului Târgoviște aduce, încă, subiecte pe tapet. Acum câteva zile, politica-broastei.ro vorbea despre nervozitatea care l-a cuprins pe deputatul Iulian Vladu, președinte al Organizației Județene, după votul din CLM. Nervozitate provocată nu atât de numele viceprimarului, cât de faptul că Vladu n-a știut nimic de acest proiect. Consilierii municipali PDL, adică, nu l-au anunțat.

Vine acum președintele PDL Târgoviște, Iancu Caracota, întors dintr-o vacanță de 2 săptămâni alături de fiică, și dezvoltă subiectul cum se cuvine. Aflăm, bunăoară, că toți consilierii municipali ai partidului se fac vinovați pentru că „nu și-au informat șefii”, drept pentru care vor răspunde (încă nu se știe cum) în fața Biroului Politic Local, după care, o nouă înfățișare la Biroul Permanent Județean. Declarațiile pe îndelete:

Eu, din păcate, am fost plecat, am avut un concediu mai special. De ce spun din păcate? Pentru că ceea ce s-a întâmplat la Târgoviște nu ne face onoare. Dacă eu am lipsit, cred că consilierii  ar fi trebuit să ia legătura cu președintele Biroului Permanent Județean, Iulian Vladu, care, în lipsa mea, este cel care poate să ia hotărâri. Era clar că m-ar fi informat și pe mine, dar, iarăși spun din păcate, nici măcar nu au dat un telefon să-mi spună ce se întâmplă. Este adevărat că au fost luați pe nepregătite și acest punct a fost introdus pe ordinea de zi pe loc, în acea zi, dar nu înseamnă o scuză. Eu cred că ar fi trebui să voteze împotrivă, pentru a lăsa ușa deschisă la negocieri.

Ei aveau obligația să-mi trimită ordinea de zi cu 5 zile înainte sau atunci când o primeau și n-am primit-o decât în acea zi, la ora 11.00 – 11.30. (…) Ceea ce este de neacceptat, din punctul meu de vedere, este că nu și-au informat șefii.

Vor trebui să dea socoteală, n-am ce să le fac. Vor trebui să fie chemați, cel puțin eu, personal, îi voi chema în fața Biroului Permanent Local. Și cred că vor trebui să dea socoteală în fața Biroului Județean, pentru că este normal. Dacă facem o greșeală, trebuie să ne-o asumăm.

Eu merg pe o idee foarte clară: democrația se face nu de unul singur, ci de o echipă. Ceea ce va hotărî echipa, adică Biroul Permanent Local și, după aceea, Biroul Permanent Județean, va fi literă de lege.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.