Constantin Ana, vicepreședinte PSD Dâmbovița: Atacul lui Radu Popa e incalificabil!

adrian tutuianu - constantin ana

Se adună reacțiile social-democraților dâmbovițeni, după ce președintele Adrian Țuțuianu a fost atacat ca niciodată până acum de către deputatul Radu Popa. Vine cu precizări Constantin Ana, consilier județean și vicepreședinte PSD Dâmbovița:

Eu vreau să subliniez un lucru. Nu vreau să-mi fac un obicei din a ataca oamenii care-mi sunt colegi, cum este și domnul deputat Radu Popa, dar atacul dânsului e incalificabil. I-am urmărit atacurile la adresa domnului viceprim-ministru Dragnea, unul din oamenii cei mai apropiați de județul Dâmbovița din câte guverne s-au perindat în ultimii ani. Și nu pot să înțeleg aceste gesturi. Ele urmăresc, probabil, să lovească indirect și în președintele Adrian Țuțuianu. 

Adrian Țuțuianu este un învingător. Așa îl cunosc eu și, ca mine, mulți alții. Deși, în campanie, mulți dintre colegi s-au culcat pe-o ureche, crezându-se dinainte câștigători, Adrian Țuțuianu a condus echipa la un scor foarte bun în județ, date fiind condițiile.

Cât despre afirmațiile legate de primari, am participat și eu la mai multe întâlniri cu primari din județ și pot să spun că mâna pe inimă, ca unul care-l cunosc pe Adrian Țuțuianu și-i cunosc caracterul, că nu e omul care să facă așa ceva. E prea puternic și prea corect pentru a fi acuzat de mizeriile astea.

Putem să ne uităm de 100 de ori în jurul nostru și vom recunoaște cu onestitate că nu găsim pe cineva mai bun să conducă organizația decât Adrian Țuțuianu. Cu bunele și relele lui, e cel care ne-au unit și cel care a condus organizația către niște victorii aproape nesperate, după o perioadă de secetă, cel care a muncit cât tot biroul permanent la un loc.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.