Corneliu Ștefan (deputat PSD): Iohannis ține cu tot dinadinsul să-l depășească pe Băsescu la capitolul golăneală!

Deputatul PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, face o declarație dură la adresa președintelui Klaus Iohannis, după decizia șefului statului de a comnvoca un referendum pe tema jutiției în aceeazi zi cu alegerile europarlamentare, 26 mai:

Preşedintele României, Klaus Iohannis, ţine cu tot dinadinsul să îl depăşească pe Traian Băsescu la capitolul golăneală şi sfidare a democraţiei şi libertăţilor pe care acest popor le-a câştigat în decembrie 89.

Şeful statului vrea să compromită campania electorală şi alegerile pentru Parlamentul European. Forţează suportabilitatea acestui popor prin anunţul său penibil, grotesc, de a organiza, în aceeaşi zi cu scrutinul pentru europarlamentare, un referendum având ca temă legile justiţiei.

Gestul preşedintelui ţării este fără de precedent, sfidător, ca să nu spunem de sorginte stalinistă, menit să pună în umbră un proces democratic deosebit de important pentru ţara noastră, pentru viitorul nostru european.

România avea nevoie în această perioadă de linişte, de mediu prielnic desfăşurării unor activităţi electorale normale. Iohannis, prin crearea unei false agende publice, încearcă să manipuleze, să instige, să accentueze violenţa unor grupuri, să abată atenţia cetăţenilor de la alegerile europarlamentare.

Noi, social democraţii, nu ne lăsăm timoraţi de manevrele antidemocratice pe care le promovează şeful statului. Luptăm pentru acest popor, pentru prosperitate, pentru locul firesc al României în marea familie europeană!

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Un Comentariu

 1. mă întreb buimac, de ce avalanșa pornirilor pesediste pe referendum și tema lui?
  cînd acesta este un prilej extraordinar ca puterea să demonstreze contestatarilor din țară și aiurea, că toată revoluția pe legile justiției pornită după 01.01.2017 este susținută de poporul român prin vot, tocmai pe o temă declanșată de opozanți.
  este aceasta o crasă dovadă de incultură politică? este!
  nu mă poți convinge, după sutele de mii de români ieșiți în stradă, că „Iohannis, prin crearea unei false agende publice, încearcă să manipuleze, să instige, să accentueze violenţa unor grupuri, să abată atenţia cetăţenilor de la alegerile europarlamentare.”
  arată-mi că nu ești timorat și ieși la luptă.
  altfel ești un laș! 🙁

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.