Cristian Stan și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Târgoviște / declarații

Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, și-a depus, astăzi, candidatura pentru un nou mandat, împreună cu echipa de candidați pentru Consiliul Local Municipal. Alături de ei au stat președintele PSD Dâmbovița și candidatul pentru președinția Consiliului Județean – Corneliu Ștefan, parlamentarii Claudia Gilia, Carmen Holban și Marian Țachianu.

Cristian Stan:

Și în 2016 am avut emoții foarte mari, dar acum acestea sunt dublate de o mare responsabilitate. De ce? Pentru că sunt primar în funcție, iar înnoirea mandatului ar însemna că, prin activitatea noastră, am convins târgoviștenii.

Am lângă mine cea mai bună echipă de consilieri locali pe care o prezintă un partid politic și nu spun lucrul acesta pentru a exagera, ci pentru că așa este: oameni cu cariere profesionale deosebite, oameni care înseamnă foarte mult în domeniile în care activează.

Depun această candidatură cu gândul de a continua proiectele importante pe care le avem în derulare, cu gândul de a începe alte proiecte și a demara alte investiții utile pentru comunitatea târgovișteană.

Corneliu Ștefan:

Astăzi, ne aflăm la Târgoviște, de unde vom da un semnal puternic pentru toate echipele PSD din fiecare localitate. Vom da un semnal puternic și pentru administrațiile locale. Avem cea mai puternică echipă, cea mai determinată echipă pentru a câștiga și municipiul Târgoviște, dar și județul Dâmbovița.

Venim cu proiecte concrete, cu lucruri concrete care s-au întâmplat în ultimul mandat al actualui primar și care nu s-au întâmplat în 30 de ani după Revoluție, în municipiul Târgoviște.

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.