Decizie incredibilă la Titu: s-a rupt una din cele mai puternice echipe din județ! Declarații Vlad Oprea

ziua eroilor titu (5)

De unde părea una din cele mai puternice, unite și eficiente echipe politice și administrative din județ, legătura dintre primarul orașului Titu, Traian Niculae, și viceprimarul Vlad Oprea pare să se fi rupt fără cale de întoarcere.

În această seară, Biroul Politic Orășenesc al PSD Titu a votat ca la următoarea ședință de Consiliul Local (joi, 30 aprilie), Vlad Oprea să fie înlocuit din funcție, propunerea partidului fiind pensionarul Voicu Neagu.

Vlad Oprea a reacționat în această seară cu un mesaj pe pagina sa de facebook. Potrivit acestuia, motivele invocate pentru înlocuirea sa țin de implicarea „prea mare” în acțiunile administrative ale urbei. Decizia pare să fi zdruncinat „echipa de la Titu”. Actualul viceprimar își reconsideră pașii de viitor, amânând o decizie după ce va discuta cu președintele CJ și PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu.

Iată mesajul complet al lui Vlad Oprea:

Avizați de „agitația” ultimelor săptămâni la nivel politic și administrativ, foarte mulți locuitori ai orașului Titu, prieteni, oameni de presă, etc. m-au întrebat legitim „Ce se întâmplă”? Așa cum ei mă cunosc pe mine, le sunt dator cu un răspuns extrem de simplu și de sincer.

În această seară, a avut loc o ședință a Biroului Politic Orășenesc al PSD Titu în cadrul căreia primarul Traian Niculae a solicitat să se propună o altă persoană pentru funcția de viceprimar. Nu mi-au fost foarte clare argumentele invocate, câtă vreme ele se refereau la o „prea mare” implicare în treburile ce țin de administrarea orașului. Trebuia să fiu mai puțin vizibil? Să mă implic mai puțin? Nu știu exact în ce constă reproșul acesta. Cert este că dl primar a ajuns la concluzia că nu mai poate să lucreze cu mine! Asta după 3 ani de colaborare fără nicio dificultate, în cadrul unei echipe (așa credeam eu) pe care foarte mulți o invidiau.

Biroul a votat ca propunerea PSD pentru postul de viceprimar să fie dl Voicu Neagu.

Față de toate astea, mă văd obligat să privesc cu atenție ce voi face în perioada următoare. O decizie în acest sens voi lua după o discuție cu președintele Organizației Județene PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu.

Sper ca gesturile oamenilor care au gândit acest demers să nu se întoarcă împotriva lor. Ar fi păcat de o muncă imensă din ultimii 3 ani.

Același prieten dintotdeauna,
Vlad Oprea

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.