Directorul Bibliotecii Județene „I.H. Rădulescu” Dâmbovița, despre proiectele de Centenar: Nu există o linie directoare, o viziune integrată!

agnes erich 2

Suntem la final de lună martie, în Anul Centenar și România pare incapabilă să ofere un proiect grandios care să onoreze momentul istoric. Acum câteva zile a răbufnit chiar ministrul Culturii, George Ivașcu, la TVR.

Pe aceeași poziție stă și directorul Bibliotecii Județene „I.H. Rădulescu” Dâmbvița, Agnes Erich, care se declară nemulțumită de ceea ce există în momentul de față:

Vedeți că suntem în aprilie și nu avem o linie pe care să mergem. Am tot trimis hârtii, ni s-au solicitat hârtii, începând de la minister, prefectură, consiliu județean, prin care noi, ca instituții, veneam cu propuneri de manifestări sau să organizăm ceva dedicat Marii Uniri. Nu există o linie directoare, o viziune integrată. Din câte am înțeles și dintr-un interviu al ministrului Culturii, când s-a uitat pe toate aceste sugestii care i-au venit din teritoriu, a rămas omul oripilat pentru că nu erau acolo decât niște aberații pe care am înțeles că le-a tăiat. Acum o să o ia de la capăt, dar nu știu cât timp va mai avea. Suntem în aprilie.

Onoare muncii!

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.