FOTO: Se lucrează la bazinele și puțurile de forare din proiectul de apă pentru Găești!

bazine-de-apa-gaesti (6)

S-a întâmplat vineri, înainte de Paști, ca vizita săptămânală în teren a președintelui CJD să parcurgă șantierele din Găești. În traseul ăsta, o oprire importantă s-a petrecut la amplasamentul viitoarelor bazine de apă care vor alimenta orașul. E vorba de proiectul european derulat de Compania de Apă Târgoviște – Dâmbovița prin POS Mediu, respectiv contractul: Lucrări la sursele de apă și stațiile de epurare Găești și Titu. Contractul a fost semnat în februarie 2013 și a fost atribuit Asocierii SC ROTARY CONSTRUCȚII SRL si SC COMSA SA. Valoarea investiției se ridică la 37.080.214,64 lei fără TVA.

Mirel Marcu, director de producție SC Rotary Construcții: Lucrarea e previzionată a fi terminată într-o lună și jumătate, face parte din ansamplul numit Surse de apă noi – Găești, care se compune dintr-o alimentare cu apă de aproximativ 3,7 km și 5 puțuri noi forate. (…) E o lucrare foarte bună pentru oraș, pentru că bazinele vor lucra în cascadă și nu se va mai întâmpla ca, pe fondul de consum maxim, să existe întreruperi de alimentare cu apă.

Tot vineri, tot la Găești și tot în cadrul proiectului european derulat de Compania de Apă, a fost semnat contractul de lucrări pentru reabilitarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare ale orașului. Imagini și declarații AICI.

Onoare muncii!

bazine-de-apa-gaesti (1) bazine-de-apa-gaesti (2) bazine-de-apa-gaesti (3) bazine-de-apa-gaesti (4) bazine-de-apa-gaesti (5) bazine-de-apa-gaesti (7) bazine-de-apa-gaesti (9)

Comentarii

comentarii

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.